Singer-songwritern Simon Alexander från Göteborg är tillbaka. Nya singeln heter Heading nowhere och är en vacker och drömliknande resa där Simon begrundar det som händer i världen just nu. Som lyssnare är det bara att luta sig tillbaka och ta in de intryck Sinom skapar med sin musik.

Heading nowhere kom utav denna märkliga situation hela världen befinner sig i just nu.
Ibland kan det kännas som att jag sitter i ett litet fönster och ser ut över allt mörkt som händer där utanför, men kan liksom inte påverka något.
Så ibland har jag suttit uppe sömnlöst på nätterna och kontemplerat i en nästan drömsk tillvaro och längtat bort till en plats där allt bara är som det brukade va. Och jag tror inte jag är ensam om det, så därför ville jag dela med mig av hur det är viktigt att drömma sig bort för en stund, för att orka ta in allting som händer utanför.”

Heading nowhere är skriven av Simon samt producerad av Tommy Rehn. Låten är tagen från kommande debutalbumet som släpps under hösten.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.