När jag kollade mina hittills mest spelade låtar för 2020 i Apple Music så var faktiskt Kingdom come med Anna Bergendahl i topp. Så det är lite av en speciell dag idag måste jag ju säga när Anna nu äntligen följer upp sin Melodifestivals-trea.
Igenom att låna namnet från Ridley Scotts feministiska mästerverk Thelma and Louise bjuder Anna oss på en country-folkpoplåt som även den har stark hitkänsla och där sångerskan än en gång får imponera på oss med sin fantastiska röst.

Thelma and Louise är en tanke om att det människor ångrar på sin dödsbädd sällan är vad de gjorde, utan vad de inte gjorde. Låten är en fantasi om att inte hela tiden göra det man borde. ’I know one day they will put us those six feet below the ground, and by then all that is left are memories’.”

Thelma and Louise är skriven an Anna tillsammans med Jimmy Jansson och Fredrik Sonefors, vilka också står för produktionen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.