pop

Anna Bergendahl – Thelma and Louise

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

När jag kollade mina hittills mest spelade låtar för 2020 i Apple Music så var faktiskt Kingdom come med Anna Bergendahl i topp. Så det är lite av en speciell dag idag måste jag ju säga när Anna nu äntligen följer upp sin Melodifestivals-trea.
Igenom att låna namnet från Ridley Scotts feministiska mästerverk Thelma and Louise bjuder Anna oss på en country-folkpoplåt som även den har stark hitkänsla och där sångerskan än en gång får imponera på oss med sin fantastiska röst.

Thelma and Louise är en tanke om att det människor ångrar på sin dödsbädd sällan är vad de gjorde, utan vad de inte gjorde. Låten är en fantasi om att inte hela tiden göra det man borde. ‘I know one day they will put us those six feet below the ground, and by then all that is left are memories‘.”

Thelma and Louise är skriven an Anna tillsammans med Jimmy Jansson och Fredrik Sonefors, vilka också står för produktionen.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.