Den norske DJ:n och producenten Josef Bamba bjuder här in den Milano-baserade sångerskan Alessia Labate för att ge oss härligt upplyftande och dansant klubblåt i form av Real talk. Perfekt positiv stämning för dansgolvet eller festen där både produktionen och melodin osar sommarhit.

Nordiska Favoriter

Om samarbetet berättar Josef:

”Jag är väldigt glad att få släppa denna låten med Alessia Labate, en artist som jag upptäckte förra sommaren efter att ha lyssnat på hennes musik. Det är en riktig feel good-låt med meningsfull låttext som handlar om att vara ärlig mot sig själv, reda ut saker och våga ha ärliga konversationer vad de än handlar om.”

 Alessia tillägger:

Real talk handlar om en vänskap som känns som att den är på väg att försvinna, och det enda sättet att rädda den är att prata om vad som är fel och hur man kan lösa det. Jag skrev låten tillsammans med Troy Samson under en session som kändes nästan som terapi, och sen gjorde Josef den till den fantastiska låt som den nu är. Sången är från originaldemon, vilket gör låten känslosam och autentisk. Det kändes lite konstigt i början, för när jag spelade in demon hoppades jag fortfarande på att vänskapen skulle kunna läkas, men tyvärr gjorde den aldrig det. Vi försökte att få in ny sång, men både Josef och Troy tyckte att vi skulle behålla den gamla eftersom stämningen kändes bättre där, och jag måste säga att jag håller med dem nu.”


Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011