Mary Cicilia är en sångerska från Stockholm. Hon började dock sin resa som klassiskt skolad violinist innan det blev mer pop av det hela. Efter att ha gått Musikmakarna hamnade hon ett tag i Los Angles där hon jobbade som praktikant för producenten Fernando Garibay, som bland annat jobbat med Lady Gaga och Shakira.

Favoriter Apple Music

Efter debutsingeln Without you 2018 är det nu äntligen dags för Mary Cicilia att släppa singeln Hourglass. En skönt rytmisk poplåt med stark hitpotential, där sångerskan sjunger om ett långdistansförhållande. Att det är okej att vänta på någon, men inte allt för länge. Tillslut måste man inse tidsramen för något och drar det ut för mycket på tiden är det nog dags att gå vidare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.