LÉON fortsätter att imponera med sin musik. Nya singeln från hennes kommande andra album Apart heter Chasing a feeling är inget undantag. Hon blev ju snabbt en favorit för mig och hennes röst och känsla för lysande poplåtar har alltid fått henne att stå ut lite extra i den svenska popskaran.

Popmuzik in Dolby Atmos

Här nedan kan du se musikvideon till Chasing a feeling. Videon är inspelad i Danmark och regisserad av Bjarke Underbjerg.
Låten i sig är skriven av sångerskan tillsammans med Amanda Cygnaeus, Fanny Hultman, Madelene Eliasson och Martin Stilling.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.