pop

The Beautiful Swedes – Nothing matters

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Kalle Stenbäcken och Simon Söfelde i The Beautiful Swedes är tillbaka, både med ny musik och här i bloggen. Sist vi hörde dem här var ju med singeln Sometimes I wonder som släpptes vid Midsommar.

Nya singeln heter Nothing matters och är en låt med klassiskt poparrangemang som handlar om uppgiven kärlek. Så om du älskar melodisk pop i största allmänhet kommer du definitivt inte bli besviken på The Beautiful Swedes senaste alster.

Nothing matters är en frihetssång, ett slags “fuck it”, ingenting betyder något längre, men samtidigt finns motsatsen också närvarande – att allting faktiskt har betydelse. Kanske är frihet och fångenskap två sidor av samma mynt? Denna frihetskänsla har vi valt att iklä en friskt blåsande rock med eteriska refränger och ösiga verser. Vi hoppas att låten når en plats i era hjärtan!”

Du hör resultatalt här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.