Kasbo + Ourchives – Play pretend

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Nyligen presenterade Kasbo sitt kommande album The Making Of Paracosm, som då blir producenten andra album och med den följer han upp Places We Don’t Know från 2018.

Tillsammans med nyheten om albumet släppte han även singeln Play pretend. En låt som har den stora äran att framföras av ingen mindre än den alltid sjukt imponerande Joel Gunnarsson, eller Ourchives som han är mer känd som inom musikkretsar. Läckert mörk och rytmisk produktion som både är dansant och chillad som växer tillsammans med Ourchives röst.

Det hela känns som en stark början på Kasbos andra kapitel och något som kan göra Göteborgaren ännu större än han redan är.

Play pretend. var en av de första låtarna jag gjorde för albumet. Det började från en session där jag och Ourchives vid den tiden verkligen inspirerades av klassisk brittisk house och ville prova på något liknande. Vi gjorde det nästan lite för bra upptäckte vi, för det lät väldigt mycket som en klassisk brittisk houselåt men ingenting som oss själva. Vi började plocka isär låten. Behöll melodier och element från min originalproduktion tillsammans med Ourchives texter och vi byggde upp spåret från grunden. Tillslut blev det Play Pretend.”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.