pop

Natalie Carrion – Stockholm

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter att bland annat släppt singlarna Weightless och Let it go i fjol är nu Natalie Carrion aktuell med sin hyllningslåt till den svenska huvudstaden. Att ha den där romantiska bilden om Stockholm som ung och vilja åka till storstaden för att finna sin plats.

Natalie berättar:

”Jag vet att många, precis som jag, i tonåren haft en dröm att flytta dit. Det är speciellt att som stolt norrlänning skriva en hyllning till Stockholm, men här kommer min norrländska flirt till storstan.”

Allt producerat till en medryckande och glad poplåt som har den där bubblande känslan och med det verkligen målar upp förväntningarna av Stockholm både i text och musik.

”Jag har valt att lyfta naiviteten, pirret och den idylliska bilden av en fantastisk sommarstad som samlar minnen av skratt och långa sommarnätter, för det finns något härligt i att bara stanna upp i den känslan. Med en pandemi som slukar våra tankar kan det vara fint att för en stund sluta ögonen, drömma sig bort och återigen känna pirret.”Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.