RBECKA, eller Rebecka Rydgren som hon egentligen heter, är här tillbaka. Sist vi hörde från sångerskan var med singeln Bad intentions i fjol. Nya singeln heter Sad song (don’t wanna be here), och är en skönt rytmisk och medryckande soulig poplåt som sångerskan skrivit tillsammans med Oliver Heinänen och Chanel Tukia.

Resultatet är dock väldigt vemodig under den rytmiska och dansanta produktionen, när RBECKA framför en ärlig text om ensamhet, förvirring och depression.

“Det finns en anledning till att den heter just Sad song. Den skrevs under en period när jag mådde riktigt dåligt och inte visste vart jag skulle ta vägen.”

Sad song (don’t wanna be here) ger oss än en gång möjlighet att uppleva RBECKAs starka röst och uttryck. Det blir verkligen en spännande kontrast mellan det vemodiga i rösten och den energifulla produktionen.
Helt klart en låt du inte vill missa.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.