pop

Videopremiär: Sofia Vivere – What’s best for me

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter singlar som Feeling better och Cruel cards är nu Sofia Vivere tillbaka med singeln What’s best for me. Här bjuder sångerskan oss på en rytmisk och dansant poplåt där sångerskan uppmanar unga kvinnor att stå på sig mer och bestämma över sitt egna liv. Med andra ord är låten lika peppande som den är hitig, och det är ju alltid en bra sak.

Till låten släpper även Sofia här musikvideon som är regisserad av Filip Myrberg och som har premiär här i bloggen. Videon fångar energin från låten och gör den till en dans.

Om videon berättar sångerskan.

“Låten riktar sig till unga tjejer som behöver lära sig stå på sig mer. Med videon vill jag visualisera vår inre röst som vill guida oss. Jag vill förmedla att vi har en glöd inom oss som vill få lysa. Jag vill visa vikten av att låta sitt ljus skina och att våga kämpa för sina drömmar. För hatarna kommer alltid hata och pessimisterna kommer alltid klaga, men jag kommer dansa – för jag vet vad som är bäst för mig.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.