Efter singlar som Feeling better och Cruel cards är nu Sofia Vivere tillbaka med singeln What’s best for me. Här bjuder sångerskan oss på en rytmisk och dansant poplåt där sångerskan uppmanar unga kvinnor att stå på sig mer och bestämma över sitt egna liv. Med andra ord är låten lika peppande som den är hitig, och det är ju alltid en bra sak.

Till låten släpper även Sofia här musikvideon som är regisserad av Filip Myrberg och som har premiär här i bloggen. Videon fångar energin från låten och gör den till en dans.

Om videon berättar sångerskan.

”Låten riktar sig till unga tjejer som behöver lära sig stå på sig mer. Med videon vill jag visualisera vår inre röst som vill guida oss. Jag vill förmedla att vi har en glöd inom oss som vill få lysa. Jag vill visa vikten av att låta sitt ljus skina och att våga kämpa för sina drömmar. För hatarna kommer alltid hata och pessimisterna kommer alltid klaga, men jag kommer dansa – för jag vet vad som är bäst för mig.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.