Nick Deutsch är en singer-songwriter med New York City som hemstad. Han är här aktuell med singeln Hooking up, där han sjunger om just sökandet efter närhet och sex, bara för att få att få vara intim med någon mer än att faktiskt älska någon. Samtidigt som han också tillägger att ”hooping up” inte är kärlek och att många har svårt att förstå skillnaden… För främst vill han ju ha något långvarigt och äkta…

Apple Music

Låten i sig är uppbygd med en soft och behaglig produktion, med en soulig känsla i framförandet. Något om verkligen liknande mycket av George Michaels låtar skulle jag säga. Både i innehåll och framförande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.