Den danske R&B-popartisten Elias Boussnina är tillbaka med ännu en hit för våra spellistor och hörlurar. Denna gång har inspirationen hämtas från ett Kavinsky-beat, och det finns ju helt klart sämre inspirationskällor än den franske producenten. Så resultatet blir mer synthwave denna gång och det gillade jag.

Nordiska Favoriter

Roses i sig handlar om att även om man vill ligga på en bädd av rosor som får representera nykär relation, så vissnar blommorna efter ett tag. Känslorna kan sitta i och kärleken kan bestå, men den där starka röda färgen från blommorna kommer någon gång att flagna.

Roses är skriven av Elias tillsammans med producenten Oliver Cilwik.


Du hittar alltid de bästa låtarna med nordiska artister i spellistan Nordic Pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011