pop

Mikayla – Insecure

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Mikaela Lavergren är en 25-årig sångerska och låtskrivare som är född och uppvuxen på Gotland. Hon släpper musik under namnet Mikayla och i fjol släppte hon bland annat debutalbumet Skeppet Seglar Inte Av Sig Själv. Innan det har hon bland annat samarbetat med den australiensiska producentduon Feenixpawl med singeln Neon sky.

Nu är Mikayla aktuell med singeln Insecure. En låt där sångerskan beskriver som dåliga självkänsla. Att inte tro att man är värd någon kärlek, förtroende eller gott i livet. Framförallt att man ska skrämma bort andra människor med sin dåliga självbild när allt man egentligen vill ha är känna kärlek.

Insecure är avskalad och vacker när den målas upp med ett piano och effektfullt beat. En låt där sångerskans uttrycksfulla röst verkligen lyfter fram berättelsen. En låt som sätter ord på just ens egna osäkerhet och man verkligen känner med Mikayla och vill bara krama om och trösta henne.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.