Mikaela Lavergren är en 25-årig sångerska och låtskrivare som är född och uppvuxen på Gotland. Hon släpper musik under namnet Mikayla och i fjol släppte hon bland annat debutalbumet Skeppet Seglar Inte Av Sig Själv. Innan det har hon bland annat samarbetat med den australiensiska producentduon Feenixpawl med singeln Neon sky.

Nu är Mikayla aktuell med singeln Insecure. En låt där sångerskan beskriver som dåliga självkänsla. Att inte tro att man är värd någon kärlek, förtroende eller gott i livet. Framförallt att man ska skrämma bort andra människor med sin dåliga självbild när allt man egentligen vill ha är känna kärlek.

Insecure är avskalad och vacker när den målas upp med ett piano och effektfullt beat. En låt där sångerskans uttrycksfulla röst verkligen lyfter fram berättelsen. En låt som sätter ord på just ens egna osäkerhet och man verkligen känner med Mikayla och vill bara krama om och trösta henne.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.