Efter singlar som Complicated och Everything I do samt samarbetet med ALVIX på låten Crazy är nu LIN aktuell med singeln Golden light. En somrig poplåt med skönt driv och energi som lär bli ännu en hit för sångerskan från Stockholm.

Om singeln berättar LIN för bloggen:

”För mig handlar Golden light handlar om att falla handlöst för någon som man egentligen inte känner så bra. Man vet att man borde stanna upp och tänka logiskt men ibland är känslan man får för någon för stark, man har inte en chans.
Jag kommer ihåg när jag fick inspiration till låten. Det gick från en sekund till en annan, en person som jag inte trodde kunde bli mer än en vän såg jag helt plötsligt på ett helt nytt sätt. Jag kommer ihåg att jag svor högt för mig själv – för jag visste hur svårt jag har för att släppa nån när jag väl börjat gilla dom. Sen skrev jag den här låten, som jag ändå tycker känns väldigt hoppfull.”


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.