pop

Moonspeak – Common ground

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Tidigare i år kunde du ju höra singeln Escape velocity med Moonspeak här i bloggen. Nu är Robert Jallinder tillbaka med singeln Common ground. En låt som han själv kallar en perfekt roadtrip-låt, vilket inte är dum beskrivning när du hör takten och känslan i låten, som byggs upp av skönt gitarrspel samt härliga analoga synthar. Skulle säga att det är musiken som saknades på soundtracket till Thelma & Louise.

Om Common ground berättar Robert för bloggen:

“Jag ser Common ground som en ren och skär roadtrip-låt. Så mycket av min musiksmak har formats i bilar. När jag var liten undrade jag varför inte bara alla musikvideos kunde bestå av att man riktade en kamera ut genom bilfönstret och fick se landskapet passera förbi i takt med musiken. Det hade räckt, kände jag, och det känner jag nog fortfarande. Landskap i rörelse och musik kompletterar varandra väldigt bra. När jag skrev texten till Common ground var det många olika resor och roadtrips som dök upp i minnet.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.