pop

Moonspeak – Common ground

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Tidigare i år kunde du ju höra singeln Escape velocity med Moonspeak här i bloggen. Nu är Robert Jallinder tillbaka med singeln Common ground. En låt som han själv kallar en perfekt roadtrip-låt, vilket inte är dum beskrivning när du hör takten och känslan i låten, som byggs upp av skönt gitarrspel samt härliga analoga synthar. Skulle säga att det är musiken som saknades på soundtracket till Thelma & Louise.

Om Common ground berättar Robert för bloggen:

“Jag ser Common ground som en ren och skär roadtrip-låt. Så mycket av min musiksmak har formats i bilar. När jag var liten undrade jag varför inte bara alla musikvideos kunde bestå av att man riktade en kamera ut genom bilfönstret och fick se landskapet passera förbi i takt med musiken. Det hade räckt, kände jag, och det känner jag nog fortfarande. Landskap i rörelse och musik kompletterar varandra väldigt bra. När jag skrev texten till Common ground var det många olika resor och roadtrips som dök upp i minnet.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.