Tidigare i år kunde du ju höra singeln Escape velocity med Moonspeak här i bloggen. Nu är Robert Jallinder tillbaka med singeln Common ground. En låt som han själv kallar en perfekt roadtrip-låt, vilket inte är dum beskrivning när du hör takten och känslan i låten, som byggs upp av skönt gitarrspel samt härliga analoga synthar. Skulle säga att det är musiken som saknades på soundtracket till Thelma & Louise.

Nordiska Favoriter

Om Common ground berättar Robert för bloggen:

”Jag ser Common ground som en ren och skär roadtrip-låt. Så mycket av min musiksmak har formats i bilar. När jag var liten undrade jag varför inte bara alla musikvideos kunde bestå av att man riktade en kamera ut genom bilfönstret och fick se landskapet passera förbi i takt med musiken. Det hade räckt, kände jag, och det känner jag nog fortfarande. Landskap i rörelse och musik kompletterar varandra väldigt bra. När jag skrev texten till Common ground var det många olika resor och roadtrips som dök upp i minnet.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.