Sommaren 2004 var året alla lyssnade på Mister Cool från Snooks debutalbum Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit. Personligen verkligen älskade jag låten med Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray. Den var så sjukt lekfull och texten är fortfarande lysande när herrarna målar upp berättelsen om Mister Cool.

POPMUZIK LOVER 2

Kom förresten på att jag aldrig sett videon till låten. Men efter en snabb googling så hittade ju att det fann en sådan också.
-Guud vad unga Oskar och Daniel var då. Ja, de har ju också varit små, som det heter.

Att det blev en succé råder ingen tvivel om. Mister Cool utsågs till årets låt under P3 Guld-galan 2005 och är fortfarande den mest strömmade låten av Snook. Typ tre gånger så många lyssningar som tvåan – Kommer ifrån som finns med på Snooks andra album Är från 2006.

Men nu är det dags att festa som om det vore 2004 igen och köra Mister Cool på repeat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011