pop

Andreas Stone – Cold in Mexico

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Andreas Stone, som bland annat var med och skrev Too late for love för John Lundvik, är här tillbaka med sin egna singel Cold in Mexico. Its vi hörde honom här i bloggen vad med singeln We can be legends från i fjol. Men han har släppt en knippe singlar sedan dess också. Bland annat Live a lie som strömmats ordentligt.

Cold in Mexico är en medryckande poplåt som hämtar inspiration från 80-talet. Speciellt skulle jag tro att fan av band som A-ha och Alphaville kommer få en nostalgisk kick av detta. Låten har ju ens kön puls och stark melodi. Precis det som gjorde låtarna ås bra på det årtiondet.

Andreas jobbade mycket med just den klassiska ljudbilden som han kunde få fram genom Roland D50, XV-5080, DX7. Till det har han även fått till en klassisk berättelse om att bli kallt dumpad av någon i varma Mexiko. Så mycket lek med motsatser. Varmt, kallt. Kärlek, dumpad, etc.
Du hör resultatet här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.