pop

NEIMY – Like Tyson

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

NEIMY är tillbaka för att följa upp singeln 18 som släpptes tidigare i våras. Det gör hon här med singeln Like Tyson. En låt som handlar om att stå bredvid någon som kämpar med psykisk ohälsa. Allt producerat till en medryckande poplåt som även om det ämnet känns tungt, är det en riktigt peppande fightlåt för att bryta igenom hos personen som behöver hjälp och att aldrig ge upp.

NEIMY berättar för bloggen:

“Låten handlar om att stå bredvid någon som kämpar med psykisk ohälsa, och den hjälplösheten man kan känna. Idén till Like Tyson fick jag en sen kväll vid datorn. Jag skrev text och melodi på några gitarrackord, sedan lades den på is ett tag. När vi sex månader senare satt i en session tillsammans med en producent som vi aldrig hade jobbat med innan, spelade vi upp låten. Då kände vi alla hur stark den var och att den kändes annorlunda. Från den dagen fick Like Tyson nytt liv. Vi hittade ett beat och svängiga gitarrer som kompletterade sången, och vi kunde äntligen färdigställa låten.”

Like Tyson är skriven tillsammans med Eric Wictor och Jakob Redtzer och är tagen från kommande EP:n som släpps i slutet av Augusti.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.