Jag var ju såld på låten Guilt med Covered in Snow från EP:n Collateral Damage när den släpptes i fjol. Såpass mycket att den hittade sig in på min lista över årets bästa låtar. Ja, du förstår hur bra den är då.

Nu är Mikael Engström och Tom Hedlund aktuella med singeln Hurry up to love here. Ännu en arenadoftande synthpoplåt med stor produktion som verkligen fångar lyssnaren innan första versen är över.

Eller som herrarna säger till bloggen:

”Låten är synthpop som vi vill ha den: emotionell, hård, mjuk, melodisk och med en hook som inte går att skaka av sig”

Det känns som vi med Covered in Snow får allt vi saknat med Hurts efter deras debutalbum. Men det är klart att det krävs en svensk duo för att köra melodisk synthpop med stora gester.
Så kasta dig över Hurry up to love here här nedan. Det är stor risk att även denna låt hamnar på listan över årets bästa.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.