pop

BJOERN – Rocket

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter singlarna Hold me och Why släpper BJOERN här sin tredje singel som heter Rocket. En låt om hur ungdomen formar en, speciellt med grupptryck.

Om låten berättar BJOERN för bloggen:

“För mig innebar den största delen av tonåren att hitta vem jag var. Jag trodde att det jag gjorde definierade mig som person. Om jag var duktig på idrott var min identitet sportig. Om jag dessutom var bra på att utföra så var jag en bra person som betydde något. Det samma gällde humöret. Var jag konstant glad och pigg så tillförde jag något till gruppen och fick vara med. Var jag inte det var jag bara jobbig och tråkig. Överlever man tonårsdjungeln så överlever man allt.”

Rocket är skriven tillsammans med Gustav Gällhagen och är ännu en hit med sångerskan. BJOERN skulle jag säga är tillsammans med Dotter Sveriges mer intressanta röster och artister. Så definitivt värd att kolla in.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.