Alex Szeps är en sångare från Stockholm som här är aktuell med singeln Let yourself down. Det är Alexanders första släpp på engelska efter att ha släppt en den singlar samt ett album på svenska tidigare.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nya singeln bjuder på skönt medryckande pop som färgats av 80-talet i produktion och känsla. Låten har inspirerats av akter som The Killers och Melody Club, vilket man absolut kan känna i arrangemanget. Texten handlar om att driva sig själv till en punkt där man riskerar att bara bli besvikelsen, så lite av en av bitterljuv känsla när texten slås emot den upplyftande produktionen.

Let yourself down är första I raden av nya låtar med Alex som släpps under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.