Lyon Mane är en musiker och producent från Montreal i Kanada. Han har under åren varit inblandad i en hel del musikprojekt men nu är det dags för Lyon Mane att släppa sitt debutalbum till hösten. Först ut från det är singeln Chica bang bang. En låt som är inspirerad av historien om skopionen och grodan och som då handlar om att man inte kan ändra på ens natur. Här blir det som en dialog om ens goda avsikter men hur vi ändå är då duktiga på att förstöra våra relationer. Att odjuret i oss aldrig riktigt kan hållas tillbaka…

Allt komponerat till en mörk låt med snygg och innovativ produktion med filmisk känsla. Så för dig som vill höra något riktigt bra, och som sticker ut, ja då ska du definitivt lyssna på Chica bang bang.


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.