pop

St. Niklas – Even when it hurts

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

St. Niklas är just nu aktuell med EP:n med det smått lysande namnet Your Imperfections Make Me Even More Obsessed With You. Från den har du redan kunnat höra singeln Rebels här i bloggen som släpptes i Februari. Men nu är alltså hela EP:n ute och från låten Even when it hurts är fokuslåten från EP:n.

Här bjuder norrmannen oss på härligt 80-talsinspirerad pop med skön puls i produktionen och känslan. På Even when it hurts sjunger St. Niklas om hur ett breakup kan leda till någon form av självdestruktivt beteende.

“När jag skrev Even when it hurts ville jag sätta ord på hur ett breakup kan leda till självförstörande beteende. I ett ögonblick är du i kärlekens berusning, men i nästa känner du att kärlek är en förbannelse. Det är ganska konstigt, men när jag tittar tillbaka på tidigare relationer kunde inte ens mina bästa vänner trösta mig. Det är verkligen meningslöst när jag tittar tillbaka på det. Är det för att behovet av att bli sett är störst från just den personen som sa att du inte är tillräckligt bra?”Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.