Efter att ha släppt debutsingeln Blind i början av året är det nu redan dags för den 21-åriga sångaren BATHSHEBA från Danmark att släppa sin tredje singel. Här nedan kan du lyssna på Hit ’n’ run på vilken sångerskan sjunger om att ge sitt liv till någon som egentligen är direkt intresserad av dig. Att man bara duger för en stund på natten, men när dagen gryr försvinner personen.
Låten i sig bjuder på läcker elektropop med bra driv och beats, så helt klart värd att lyssna på skulle jag säga.
Hit ’n’ run är skriven av sångerskan tillsammans med David Cueto Alkærsig. Låten har även fått en video som regisserats av Mathias Bertelsen som du kan kolla in här nedan.

Följ på Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011