Till hösten släpper Ulrik Munther ett nytt album. Det var ju fem år sedan som Ulrik släppte Allt Jag Ville Säga med texter av Jonas Gardell. Efter det har han släppt en knippe singlar samt EP:n Are You Alright? som kom ut 2018.

Följ på Apple Music

Efter singlarna Gloom och Man in need är det nu dags för Ulrik att släppa singel nummer tre från albumet, som då heter C’est la vie. Här får vi en positiv och varm låt med sångaren när han fokuserar på barnet i oss.
De som vågar vara frågvisa och nyfikna och heller aldrig rädda att försöka.

”Jag kan inte prata för alla, men jag är ganska säker på att jag inte är ensam om att känna mig inrutad ibland. Det är svårt att ändra på sig eftersom jag fortsätter att titta tillbaka på min historia. Att säga till mig själv att det är den jag är och jag känner mig pressad att försvara det istället för att släppa det och gå vidare.

Jag tror att världen skulle vara en bättre plats och människor skulle vara mycket lyckligare om vi inte definierade oss så mycket av vår historia, utan snarare av vår vilja och förmåga att lyssna, lära och engagera oss.

Livet är konstant förändring. Du kan antingen slåss mot den eller gå med den. C’est la vie, haha ”

C’est la vie är skriven av Ulrik tillsammans med Johan Eckeborn som även producerat låten.

I videon som du kan kolla in här i bloggen får vi klipp från Ulriks barndom ur en videokameras lins.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011