Idag är ingen vanlig dag, för det är Henrik Eklunds albumdebuts-dag.
Ja så är det. Popmuzik-favoriten Eklund släpper alltså albumet Allt Ni Inte Ser. Tio låtar som likt singlarna som släppts sedan debuten Jag kommer dö ung eller inte alls 2018, innehåller den röda ballongen som den röda tråden.

Här kan du lyssna på spåret Lisa. En låt som börjar lugnt för att sedan bygga upp och explodera till en euforisk poplåt med stora trummor och fantastisk puls. En produktion som jag går all in för. Verkligen lysande pop som du kommer gråta dig till sömns om du missar. Men då är det bra att du har Popmuzik som kan servera denna godbit.

Henrik berättar om Lisa för bloggen:

”Den här låten är nog lättast beskriven som en kamplåt maskerad som ett motivationstal. Den är menad för en person på botten, eller som kanske håller på att trilla dit men vem den personen är och vem som pratar till den är kanske inte helt tydligt, det är det i alla fall inte för mig. Det är en del av det fina, den som lyssnar får tolka det precis som den vill. Låt inte de jävlarna ta dig, fortsätt springa.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.