Förra månaden debuterade Robin Stjernberg och Benjamin Roustaing med sitt nya musikprojekt ohFrank när de släppte den lysande singeln Schizophrenic.

Herrarna ligger verkligen inte på latsidan, för nu är det dags för ohFranks andra singel Millennial, som har fin-fin bloggpremiär här hos Popmuzik idag. Med låten bjuder den svensk/brittiska duon oss på en lekfull poplåt som handlar rätt och slätt om Y-generationen, eller Millennials som de heter.

Robin berättar för bloggen:

Millennial är ett sarkastiskt, men ändå ärligt självporträtt av vår generation. Vi sjunger om nostalgiska minnen, som är relevanta för så många: gamla mobiltelefoner och tv-kanaler som Vh1 och MTV. Och vi vill få folk att dansa!
Det har sagts många gånger att vår generation är priviligerad och självcentrerad, det omfamnar ohFrank helhjärtat”

Måste ju säga att duon känns som en frisk fläkt i mitt pop-flöde och två starka låtar på raken bådar gott för framtiden från duon. Men nu tycker jag du sparkar igång låten här nedan och omfamnar din inre millennial.

Bonus 2020-08-18

Robin och Benjamin har nu även spelat in en lysande mobilvideo till singeln som känns väldigt idag med alla emojis, appar och annat som vi lever våra liv igenom idag.
Njut av videon här:

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.