pop

Premiär: ohFrank – Millennial

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Förra månaden debuterade Robin Stjernberg och Benjamin Roustaing med sitt nya musikprojekt ohFrank när de släppte den lysande singeln Schizophrenic.

Herrarna ligger verkligen inte på latsidan, för nu är det dags för ohFranks andra singel Millennial, som har fin-fin bloggpremiär här hos Popmuzik idag. Med låten bjuder den svensk/brittiska duon oss på en lekfull poplåt som handlar rätt och slätt om Y-generationen, eller Millennials som de heter.

Robin berättar för bloggen:

Millennial är ett sarkastiskt, men ändå ärligt självporträtt av vår generation. Vi sjunger om nostalgiska minnen, som är relevanta för så många: gamla mobiltelefoner och tv-kanaler som Vh1 och MTV. Och vi vill få folk att dansa!
Det har sagts många gånger att vår generation är priviligerad och självcentrerad, det omfamnar ohFrank helhjärtat”

Måste ju säga att duon känns som en frisk fläkt i mitt pop-flöde och två starka låtar på raken bådar gott för framtiden från duon. Men nu tycker jag du sparkar igång låten här nedan och omfamnar din inre millennial.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
       
    Bli en pop-hjälte!
Genom Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik, så fler kan upptäckas i bloggen.
-Tack så mycket!

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.