Det var ju i slutet av förra året som Lite Lisa släppte EP:n Dålig Stämning, från vilken du bland annat kunde höra singeln Låtsas som om ingenting här i bloggen.
Nu är det dags för Lisa Bäckström från Stockholm att släppa singeln 2005 som du kan premiärlyssna på här i bloggen.

2005 handlar om att ha lämnat tonåren bakom sig, men inte slutat bry sig om att vilja vara cool och känna tillhörighet. Allt producerat av sångerskan till en skön poplåt med medryckande känsla som kryddats med en drömliknande känsla över syntharna. Jag gillar!

”Jag började skriva den här låten när jag precis hade fyllt 25, och tänker att 20-årsålderns för många kan vara ganska ängslig. Folk vill fortfarande vara coola men det är ocoolt att erkänna det. Som tonåring hörde det till att vilja passa in.

Just året 2005 och åldern 25 är inte det viktigaste i låten. Men det lät bra, och 2005 råkade vara det året jag började högstadiet. Låtens poäng är att känslan av att bry sig om vad andra tycker är väldigt mänsklig oavsett ålder, men när vi blir vuxna förväntas vi bara kunna skaka av oss det.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.