Ett av årets starkaste pophopp är utan tvekan Boråsaren Hugo Andersson. Tidigare i våras släppte han singeln Kissing strangers som jag skrev om här i bloggen. Nu är det dags att följa upp med singeln Merry go round.

Låten är skriven av sångaren tillsammans med Rasmus Gustafsson, Eric Wictor och Ellen Falkås. Merry go round handlar om hur man ska förhålla sig efter en brusten relation när det verkar så enkelt för den andra parten att gå vidare, men man själv inte vet hur man ska hantera det. Det blir inte lättare i en småstad där rykten sprids fort. Allt producerat till en stark poplåt med tydlig hitkänsla som byggs upp från en gitarr och som sedan målas upp med läckra beats. Fans av Shawn MendesEd Sheeran och Justin Bieber borde uppskatta detta. Lika så vänner som helt enkelt gillar bra poplåtar.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.