pop

Allysandra – Krossat glas

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ex-Dolly Style-medlemmen Alexandra Salomonsson och hennes Allysandra är tillbaka. Efter singlarna Off limits, Himbo och Sanning eller konsekvens är det nu dags för Allysandra att sta steget in i sommaren 2020 med Krossat glas.

Här bjuder sångerskan oss på lekfull och rytmisk pop med stark hitkänsla. Samtidigt sjunger Allysandra om en period i livet när hon lät sig styras av en person som inte var bra för henne.

Sångerskan berättar för bloggen:

Krossat glas handlar om en svår period i mitt liv som jag insåg att jag behövde lämna. En period där jag tappade all min självkänsla och lät en person förstöra mig, en person som jag var så kär i att jag började ljuga för mig själv och för alla runt omkring mig. En person som fick sån makt över mig att jag tillslut inte visste hur jag skulle hitta ut. Jag trasslade bara in mig mer och mer. Har inte alltid varit jättebra på att prata om känslor eller att dela med mig, därför blev just den här låten speciell för mig. Även om texten inte berättar allt så tycker jag vi fann de perfekta orden och den rätta känslan. Denna release blir lite som att ni får läsa ett kapitel ur min dagbok.”

Kasta dig över låten här nedan och känn efter om även du tycker detta är en hit.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.