Lisa Ajax är tillbaka. Men inte bara som med ny singel. Nej, detta är mer en Lisa Ajax 2.0. Bakom sig har hon vinnarpokalen från Idol och sin medverkan i Melodifestivalen hela tre gånger. Men även sitt skivbolag som hon numera lämnat och istället signat med Ninetone.

”Jag har kommit till en ny fas i min karriär, en fas där jag kommer att påverka och bestämma på ett helt annat sätt än tidigare och jag har ett helt nytt team som jag känner stort förtroende för och vi börjar nu den här resan tillsammans!”

Lisa Ajax 2020 är mer oberoende och självsäker. Men även en sångerska som numera sjunger på svenska.
Första resultatet heter Jag måste. En starkt R&B-poplåt med en självupplevd text om att komma över någon som sångerskan skrivit tillsammans med Anton Engdahl och Marcus Holmberg.

”Det är så kul att själv vara med i den kreativa processen. Att få skriva självupplevda texter är både läskigt och nyttigt, men nu känns låtarna mer ”jag” på riktigt och jag kan stå för varenda ord.”

Så välkomna en av Sveriges starkaste röster tillbaka i rampljuset och lyssna på Jag måste här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.