pop

Premiär: Moist + Maria Marcus – Hearts burn slow

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det var 2018 som David Elfström Lilja och hans musikprojekt Moist var aktuell med albumet Lavine, som var ett samarbete med sångerskan och textförfattaren Maria Marcus.
Nu har det gått två år sedan albumet och mycket har hänt som förändrat Davids liv. I slutet av förra året fick han ett cancerbesked och på grund av den rådande Covid-19 situationen sattes han i karantän. Det fick honom att dock att hitta den kreativa gnistan igen och tillsammans med Maria släpper han nu singeln Hearts burn slow.

”Jag och Maria tyckte att istället för att sitta och vänta på att världen ska bli sig lik igen så skapar vi ny musik för att tänka på något annat. Efter förra albumet, som skrevs under tuffa tider och ett mörker i mitt liv, och efter det hade jag ett långt kreativt stopp. Jag kunde aldrig tro att det skulle bli värre tider med både Hodgkins lymfom tillsammans med hela covid-19 situationen som satt mig i den yttersta riskgruppen. Det tuffaste just nu är att detta stoppar mig från att träffa mina barn, vilket är jobbigare än både cancern och cellgifterna tillsammans.”

Hearts burn slow bjuder de oss på vacker och vemodig arrangemang, med snygga stråkar och filmiskt ljudlandskap. Över det landskapet kan vi höra Marias uttrycksfulla röst som liksom smeker över musiken. Magi!

Låten är den första av nya singlar som Moist och Maria kommer släppa under året. Du ser videon och hör låten här i bloggen där den har premiär.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.