Då var det dags för ännu en premiär här i bloggen.
Denna gång är det Clara Rudelius som debuterar som de clair. och den avskalade och minimalistiska singeln Trim. En låt som hon skrivit, producerat och mixat helt på egen hand.
Här bygger de clair. upp ett behagligt elektroniskt ljudlandskap och sångerskans mjuka röst passar perfekt mot trummaskinsarrangemanget samtidigt som hon sjunger om att bli oönskat bedömd och sårad. Resultatet är vackert, starkt och väcker tankar.

Om singeln berättar de clair:

”Du vet när någon säger något som gör så väldigt ont, även fast du vet att det bara är en sorglig produkt av det samhälle vi lever i? Tysta tårar, stilla sorg och förvirring – många av oss har varit där. När jag skrev den här låten ville jag skapa något väldigt utelämnande – så jag valde att utforska ett av de mest intima ögonblick som finns. Trim handlar om att erövra det ögonblicket, oavsett vad det är, och komma ihåg att ingen av oss förtjänar att bli oönskat bedömda, oavsett vilka vi är eller hur vi väljer att existera.”

Du ser videon här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.