Hugo Andersson är en 20-årig sångare från Borås som tidigare släppt singlarna Eleven och Lovenote som båda streamats flitigt på musikplattformarna. Nu är sångaren aktuell med singeln Kissing strangers som är en poplåt som handlar om desperata försök att komma vidare efter en avslutad relation. Men det är inte alltid lätt när man blir påmind om personen i olika situationer. Allt producerat till ett akustiskt och rytmiskt arrangemang som känns väldigt mycket som en hit. Samtidigt går det ju inte att lyssna på Hugos röst utan att tänka på Shawn Mendes. Så stor risk att att detta kan flyga bra på streamingplattformarna världen över säger jag.

Kissing strangers skrevs tillsammans med Efraim Leo på Songwriters Academy Of Sweden i Örnsköldsvik där Hugo studerar. Låten är producerad av Rasmus Gustafsson och Efraim Leo.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.