pop

Caroline Roxy – High on love

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Producenten, sångerskan och DJ:n Caroline Roxy från Stockholm ger oss ytterligare en hit när hon här släpper singeln High on love. En dansant poplåt med skönt upplyftande melodi och känsla. Perfekt inför sommaren skulle jag säga.

High on love är skriven tillsammans med Discrete och Chris Collins. Du vet de två jobbade tillsammans med singeln Better days tidigare i år som du även kunde höra här i bloggen.
Om arbetet berättar Caroline för bloggen:

“Den där känslan när man vaknar upp och det liksom pirrar inte bara i magen, utan i hela kroppen. När man känner sig sådär fånigt kär att man ler bara av att tänka på den andra personen. Och verkligen inget annat spelar någon roll längre liksom. Det är nog en känsla som alla känt och om inte så är det fan dags! Jag, August, Christoffer (och min dotter Melody) dansade runt och sjöng på låten under hela tiden vi jobbade med låten, helt oundvikligt att inte bli glad och danssugen av den!”

Med andra ord. Det är bara att höja volymen och dansa loss till singeln här nedan. Ett riktigt lyckopiller till poplåt.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.