Efter att du kunde höra singeln Give me sunshine här i bloggen, så är det nu äntligen dags för Bjorn Rydhog att släppa hela EP:n med samma namn. Från det kan du här lyssna på låten Into your heart som är ett samarbete med Moa McAllister från Peach Baby som lånat ut sin sångröst. Även Ellen Pettersson från Hey Elbow är med och spelar trumpet för att skapa den där perfekta stämningen på spåret. Klassisk singer-songwriter pop med snyggt arrangemang och melodi som liksom sveper fram och fångar in en.

Into your heart är skriven tillsammans med Olof Gråhamn och producerad tillsammans med Måns Wikenmo i legendariska Tambourine Studios.

“Efter fem inspirerande månader i Indien följde en produktiv låtskrivarperiod för mig hemma i Malmö. Låtarna tog vid där de förra slutade men nu med ett mer utvecklat och varierat sound. För mig har processen att skapa denna EP inneburit ett emotionellt uppvaknande och en summering av ett utmanande decennium, där jag sökt efter min vuxna röst.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.