Efter att ha kommit sexa i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen med singeln Late är det nu dags för Amanda Aasa att släppa sin andra singel för 2020. Nya singel heter Svårt sometimes som är en rytmisk och lekfull poplåt som inspirerats av uppbrottet med exmannen och som bottnar i att det aldrig är försent att vara ärlig mot sig själv och mot sin partner.

Svensk Pop Apple Music

“Låten beskriver var jag befann mig emotionellt en tid, innan jag och min exman tog beslutet om att gå skilda vägar. Det krävs två för att dansa, men i Svårt sometimes så väljer jag att vara ganska utlämnande och bara fokusera på de brister jag såg hos mig själv under den relationen.”

Svårt sometimes är skriven tillsammans med Siri Jansson och Erik Grahn samt producerad av Kretsen.

Svårt sometimes beskriver hur man håller en fasad uppe, både för sig själv, sin partner och andra. För mig symboliserar den att inte våga se en relation för vad den är. Om det är något jag vill skicka med lyssnaren, så är det att inte stanna kvar i något som inte fungerar, speciellt inte av rädsla för vad andra ska tycka om att det inte blev ett ‘happily ever after’

Med låten vill jag ‘säga förlåt’ för att ‘jag är så svår’. Hade vi varit tillsammans idag hade jag väl bränt ut låten på CD och slagit in den, i ett försök att göra något gulligt, men nu kommer jag skicka den som länk på messenger och skratta ihop med min exman åt att vi var så okompatibla tillsammans.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011