pop

Amanda Aasa – Svårt sometimes

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter att ha kommit sexa i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen med singeln Late är det nu dags för Amanda Aasa att släppa sin andra singel för 2020. Nya singel heter Svårt sometimes som är en rytmisk och lekfull poplåt som inspirerats av uppbrottet med exmannen och som bottnar i att det aldrig är försent att vara ärlig mot sig själv och mot sin partner.

“Låten beskriver var jag befann mig emotionellt en tid, innan jag och min exman tog beslutet om att gå skilda vägar. Det krävs två för att dansa, men i Svårt sometimes så väljer jag att vara ganska utlämnande och bara fokusera på de brister jag såg hos mig själv under den relationen.”

Svårt sometimes är skriven tillsammans med Siri Jansson och Erik Grahn samt producerad av Kretsen.

Svårt sometimes beskriver hur man håller en fasad uppe, både för sig själv, sin partner och andra. För mig symboliserar den att inte våga se en relation för vad den är. Om det är något jag vill skicka med lyssnaren, så är det att inte stanna kvar i något som inte fungerar, speciellt inte av rädsla för vad andra ska tycka om att det inte blev ett ‘happily ever after’

Med låten vill jag ‘säga förlåt’ för att ‘jag är så svår’. Hade vi varit tillsammans idag hade jag väl bränt ut låten på CD och slagit in den, i ett försök att göra något gulligt, men nu kommer jag skicka den som länk på messenger och skratta ihop med min exman åt att vi var så okompatibla tillsammans.”Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.