Den första låten som jag minns jag lyssnade på med Kraftwerk var Boing boom tschak. Det var under en klassens timme som någon spelade upp låten och jag minns att jag älskade inledningen. Så för mig har just denna låt fått följa med mig hela tiden. Dock inte varit något superfan av Kraftwerk. De är lite för minimalistiska och repetitiva för mig om jag ska vara ärlig. Men absolut en grupp jag har stor respekt för, i och med att mycket av den musik jag själv lyssnar på ändå hittar sina rötter i just Kraftwerk.

Låten i sig inleder albumet Electric Café från 1986 och blev väl mer eller mindre sista albumet med gruppen under sin första period innan de återvände med albumet Tour de France Soundtracks 2003.

Electric Café döptes senare om till Techno Pop när det släpptes på nytt 2009 och tog då tillbaka arbetsnamnet på albumet.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.