pop

Johnning – Lost

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Hugo Johnning från Göteborg är tillbaka för att följa upp den stora hiten Someone new tillsammans med EEVA som släpptes i början av året. Nya singeln heter Lost och är en emotionell poplåt där Johnning får visa upp sin lena falsettröst över det snygga arrangemanget som producerats av Pretty Young. På singeln sjunger Jonning om hur det kan kännas att se tillbaka på sitt förflutna och inse hur den personen du släppt taget om, var den som var rätt för dig. Men att samtidigt förstå hur det är för sent för att gå tillbaks.

Johnning berättar för bloggen:

”De flesta har någon gång upplevt hur det känns när man är rädd att man tagit fel beslut i en relation. Till exempel att man valt att gå skilda vägar för tidigt. Det finns en textrad i låten som jag hoppas att någon kan känna igen sig vid och relatera till. ‘Why did I get lost, when you were the best for me, now you’re with someone else, that gives you all the things I can’t‘”

Vill du ha något mer dansant så kan jag även tipsa om att en annan Göteborgare, nämligen Olwik, har remixat just senaste singeln Someone new till en pumpande klubbdänga som du kan lyssna på här nedan:


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.