Hugo Johnning från Göteborg är tillbaka för att följa upp den stora hiten Someone new tillsammans med EEVA som släpptes i början av året. Nya singeln heter Lost och är en emotionell poplåt där Johnning får visa upp sin lena falsettröst över det snygga arrangemanget som producerats av Pretty Young. På singeln sjunger Jonning om hur det kan kännas att se tillbaka på sitt förflutna och inse hur den personen du släppt taget om, var den som var rätt för dig. Men att samtidigt förstå hur det är för sent för att gå tillbaks.

Johnning berättar för bloggen:

”De flesta har någon gång upplevt hur det känns när man är rädd att man tagit fel beslut i en relation. Till exempel att man valt att gå skilda vägar för tidigt. Det finns en textrad i låten som jag hoppas att någon kan känna igen sig vid och relatera till. ’Why did I get lost, when you were the best for me, now you’re with someone else, that gives you all the things I can’t’”

Vill du ha något mer dansant så kan jag även tipsa om att en annan Göteborgare, nämligen Olwik, har remixat just senaste singeln Someone new till en pumpande klubbdänga som du kan lyssna på här nedan:

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.