Hugo Johnning från Göteborg är tillbaka för att följa upp den stora hiten Someone new tillsammans med EEVA som släpptes i början av året. Nya singeln heter Lost och är en emotionell poplåt där Johnning får visa upp sin lena falsettröst över det snygga arrangemanget som producerats av Pretty Young. På singeln sjunger Jonning om hur det kan kännas att se tillbaka på sitt förflutna och inse hur den personen du släppt taget om, var den som var rätt för dig. Men att samtidigt förstå hur det är för sent för att gå tillbaks.

Popmuzik Lover Patreon

Johnning berättar för bloggen:

”De flesta har någon gång upplevt hur det känns när man är rädd att man tagit fel beslut i en relation. Till exempel att man valt att gå skilda vägar för tidigt. Det finns en textrad i låten som jag hoppas att någon kan känna igen sig vid och relatera till. ’Why did I get lost, when you were the best for me, now you’re with someone else, that gives you all the things I can’t’”

Vill du ha något mer dansant så kan jag även tipsa om att en annan Göteborgare, nämligen Olwik, har remixat just senaste singeln Someone new till en pumpande klubbdänga som du kan lyssna på här nedan:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011