Dags för ännu en artist att debutera här i bloggen. Denna gång är det HYE, som är ett nytt musikprojekt av David Lillberg.

David har tidigare bland annat jobbat med Jonathan Johansson på hans Lebensraum samt med KaahNew Orleans. Nu är det dags för David att förvandlas till HYE och släppa singeln Medicine, som då är första nedslaget från det självbetitlade albumet som släpps den 15:e Maj.

”HYE har legat och pyrt som glöd under lång tid så det känns inte mer än rätt att jag nu ger mig själv en chans att brinna för egen låga. Allt jag tidigare gjort kapslas samman i detta projektet och jag längtar efter att få se hur dessa låtar nu får ett eget liv.”

Medicine bjuder oss på stämningsfull produktion ​som snyggt byggs upp av ett drömliknande arrangemang där sångarens falsettröst sedan får måla upp han berättelse. En berättelse om när pillren finner kraft och ångesten lämnar kroppen, till kostnad av vem du egentligen är…

Så luta dig tillbaka och njut av resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.