HYE – Medicine

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dags för ännu en artist att debutera här i bloggen. Denna gång är det HYE, som är ett nytt musikprojekt av David Lillberg.

David har tidigare bland annat jobbat med Jonathan Johansson på hans Lebensraum samt med KaahNew Orleans. Nu är det dags för David att förvandlas till HYE och släppa singeln Medicine, som då är första nedslaget från det självbetitlade albumet som släpps den 15:e Maj.

”HYE har legat och pyrt som glöd under lång tid så det känns inte mer än rätt att jag nu ger mig själv en chans att brinna för egen låga. Allt jag tidigare gjort kapslas samman i detta projektet och jag längtar efter att få se hur dessa låtar nu får ett eget liv.”

Medicine bjuder oss på stämningsfull produktion ​som snyggt byggs upp av ett drömliknande arrangemang där sångarens falsettröst sedan får måla upp han berättelse. En berättelse om när pillren finner kraft och ångesten lämnar kroppen, till kostnad av vem du egentligen är…

Så luta dig tillbaka och njut av resultatet här i bloggen.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.