pop

NERIKE – Värst av allt är det vackra vädret

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Värst av allt är det vackra vädret är ju en lysande titel på en låt. Bakom denna lysande låttitel hittar vi NERIKE, eller Kalle Kovács som han egentligen heter. En herre som släppte sitt debutalbum 2017 och som under åren även komponerat filmmusik samt remixar andras låtar.

I fjol släppte NERIKE singeln Kommer inte undan och nu är det som sagt dags för den första låten år 2020 som du kan höra här i bloggen mitt under brinnande Corona-epidemi.

Värst av allt är det vackra vädret handlar om jakten på vår fina fasad, att få visa våra bästa sidor utåt. Att vi ska leva i ett perfekt liv utan motgångar.

Värst av allt är det vackra vädret föddes ur de tankarna men formades av ett möte där brister, otillräcklighet, rädsla och ett stukat självförtroende var den enande kraften snarare än den perfekta fasaden. Att helt enkelt landa i något som känns verkligt.”

Låten i sig är en drömliknande poplåt med svävande arrangemang, sköna synthar och 80-talsgitarrer som tillsammans lyfter fram låten. Det är om något en vacker melodisk fasad till ett stycke lysande pop.

Senare i år kommer NERIKE att släppa albumet Från Svalans Ankomst Till Granens Blomning, så håll utkik.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.