Robin Dahlgren och Anton Ericson i Neon Strangers följer upp debuten Stuck in a rhythm från i fjol med singeln Pocketful of miracles.

Popmuzik Lover

Med den nya låten fortsätter de utforska ämnet existentiell ångest och livets underliga och kontrastfyllda tillvaro. Den här gång med en mer optimistisk känsla och upplyftande melodier, sammanvävt med 80-talsinspirerade synthslingor. Resultatet är medryckande och ger en skön fläkt av retropop. Helt klart min påse om man säger så.

Om Pocketful of miracles berättar Neon Strangers för bloggen:

“Den här låten var en sån där som skrev sig själv. Först kom namnet, taget från en textrad i låten Jesus he knows me av bandet Genesis. Resten utvecklades naturligt och bara föll på plats där och då.”

Du hör resultatet här:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.