Hurra! Dags för ännu mer synthwave här i bloggen. Denna gång är det norska Shufflepuck som är tillbaka med singeln Without you. En vemodig poplåt om depression och ångest, men samtidigt också hur mycket vi är beroende av andra människor och att det är viktigt att ha någon vid sin sida i svåra perioder i livet. Missa för all del inte den sjukt snygga refrängen här. Definitivt det som fick mig att få upp ögonen för låten.

Popmuzik Popcast

Så lyssna och njut här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.