pop

Premiär: SaRaha – It’s the end of the world as we know it (and I feel fine)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

SaRaha är tillbaka!
Det var ju 2016 som SaRaha var med i Melodifestivalen med låten Kizunguzungu och som via Andra Chansen tog sig till final i Friends Arena. Efter succén i Melodifestivalen släppte hon singeln Kengele senare under våren det året. Men efter det har det varit tyst om sångerskan.

Nu har SaRaha valt att släppa musik som en oberoende artist. Det gör hon igenom att damma av R.E.M.s klassiker It’s the end of the world as we know it (and I feel fine) som första smakprov. I dagens världsläge känns ju låten än mer relevant än någonsin skulle jag säga, och med hjälp SaRaha version kan vi lika gärna dansa bort all ångest som pågår i världen just nu.

SaRaha skapar här sin egna version av låten som gör att den både sticker ut och känns unik genom sin medryckande och skönt rytmiska produktion och låttolkning.

Så välkomna SaRaha tillbaka till era spellistor igenom med denna tolkning av It’s the end of the world as we know it (and I feel fine) som du hör här i bloggen.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.