Idag är det premiär för en låt här i bloggen. Jupp det var ett tag sedan, cirka två år sedan som Popmuzik höll i en premiär. Men jag gillar ju att göra saker på mitt sätt och de nordiska artister som skickar in sina låtar via Submithub inför en release kan från och med nu samarbeta med bloggen med att ha en premiär.

Popmuzik Podcast

Först ut är singeln Everybody knows med grymme-trion Edora från Stockholm. Bandet debuterade 2018 med singlarna Complicated och Gold digger. Året därpå släppte de bland annat EP:n Solution.

Men nu, 2020, är det dags för Edora att släppa singeln Everybody knows. En låt om hur jakten på framgång kan förstöra mer än den gynnar. Människor är så stressade idag så att dom glömmer bort att leva, och i tider som dessa är det extra tydligt.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011