Om du verkligen inte vill stå ut i mängdens som artist just nu så kan jag rekommendera dig att göra en låt som tar upp ämnet Covid-19, pandemi eller framförallt att sitta i karantän.

Nordiska Favoriter

Den inflation i ämnet bland musiker världen över är helt makalös. Jag får nog en fem, sex låtar om ämnet varje dag i dagsläget.
Visst, man ska som artist spegla samhället som det är just nu, och just nu sitter många i karantän. Men tyvärr är de flesta låtar som skickas till mig om ämnet alldeles för skojfriska, eller allt för hemmasnickrade för att ens hamna i närheten av bra.

Istället längtar jag till pandemin lagt sig så musiker kan börja skriva låtar om kärlek och politik eller sina privata problem igen. Det känns i dagsläget så mycket mer nyskapande om jag ska vara ärlig. För om inte Covid-19 tar död på mig, så gör alla mediokra låtar om viruset det.

-Nej. Jag tänker inte länka till alla låtar om ämnet, för ni får se mig som en mur mellan virus(låtarna) och ert egna välbefinnande.

-Du kan istället följa spellistan Alexed’s Favourites. Garanterat fri från virus och låtar om att sitta i karantän.


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.