Nu räcker det med låtar om Covid-19 och att sitta i karantän.

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Om du verkligen inte vill stå ut i mängdens som artist just nu så kan jag rekommendera dig att göra en låt som tar upp ämnet Covid-19, pandemi eller framförallt att sitta i karantän.

Den inflation i ämnet bland musiker världen över är helt makalös. Jag får nog en fem, sex låtar om ämnet varje dag i dagsläget.
Visst, man ska som artist spegla samhället som det är just nu, och just nu sitter många i karantän. Men tyvärr är de flesta låtar som skickas till mig om ämnet alldeles för skojfriska, eller allt för hemmasnickrade för att ens hamna i närheten av bra.

Istället längtar jag till pandemin lagt sig så musiker kan börja skriva låtar om kärlek och politik eller sina privata problem igen. Det känns i dagsläget så mycket mer nyskapande om jag ska vara ärlig. För om inte Covid-19 tar död på mig, så gör alla mediokra låtar om viruset det.

-Nej. Jag tänker inte länka till alla låtar om ämnet, för ni får se mig som en mur mellan virus(låtarna) och ert egna välbefinnande.

-Du kan istället följa spellistan Alexed’s Favourites. Garanterat fri från virus och låtar om att sitta i karantän.


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.