Hera är en singer-songwriter från Island. Hon gör sig nu redo att släppa sitt självbetitlade album som är producerad av Barði Jóhannson. Första smakprovet från albumet var How does a lie taste som släpptes i fjol och som följdes upp av Process som släpptes i början av året. Nu är det dags för Hera att släppa singeln Awake for hours. En låt om att uppskatta det vi har så länge vi har det. Att inte tänka på morgondagen, utan vara i nuet. Allt producerat till ett stämningsfullt och avskalat arrangemang där Hera nästan viskar orden över melodin.

Popmuzik Popcast

Väldigt vackert och tilltalande. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.