Idolvinnaren för klass 2015 är tillbaka. Med nytt skivbolag i ryggen är det dags för Martin Almgren att göra en nystart som sångare efter att ha spelat Broder Tuck i uppsättningen av Robin Hood som tagit honom land och rike runt under 2019. Under tiden har Martin även haft tid och fundera på vad han vill göra med sin musikkarriär och det ledde till att signa med Ninetone.

Svensk Pop Apple Music

”Här vill jag göra en nystart och jag känner att det finns utrymme och intresse för mig och min musik.”

Första smakprovet av Martin Almgren 2020 heter Signs och är en medryckande country-poplåt som han skrivit tillsammans med Herman Gardarfve, som även var med och skrev Melodifestivalsvinnaren Move med The Mamas.

Själv tycker jag detta var en positiv överraskning. Bra driv i låten och den passar Martins röst som handen i handsken. Känns verkligen som Martin hittat hem nu. Ska bli spännande att följa honom under året och se hur detta nya förhållande utvecklar sig.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011