Martin Almgren – Signs

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Idolvinnaren för klass 2015 är tillbaka. Med nytt skivbolag i ryggen är det dags för Martin Almgren att göra en nystart som sångare efter att ha spelat Broder Tuck i uppsättningen av Robin Hood som tagit honom land och rike runt under 2019. Under tiden har Martin även haft tid och fundera på vad han vill göra med sin musikkarriär och det ledde till att signa med Ninetone.

“Här vill jag göra en nystart och jag känner att det finns utrymme och intresse för mig och min musik.”

Första smakprovet av Martin Almgren 2020 heter Signs och är en medryckande country-poplåt som han skrivit tillsammans med Herman Gardarfve, som även var med och skrev Melodifestivalsvinnaren Move med The Mamas.

Själv tycker jag detta var en positiv överraskning. Bra driv i låten och den passar Martins röst som handen i handsken. Känns verkligen som Martin hittat hem nu. Ska bli spännande att följa honom under året och se hur detta nya förhållande utvecklar sig.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.