pop

Augustine – Picking up speed

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter att blivit ett namn på allas läppar under 2019 då Augustine debuterade i början av året med singeln Luzon som under hösten ledde till EP:n Wishful Thinking, är det nu dags för sångaren att släppa singeln Picking up speed.

Även här får vi njuta av sångarens karaktäristiska röst när den går från lite soft och nästan nonchalant sång till stark falsett i refrängen medan Augustine sjunger om rädslan att något bra och lyckligt ska ta slut. Allt komponerat till ett skönt beat som löper igenom låten tillsammans med lekfull brass.

Om Picking up speed berättar Augustine för bloggen.

“Att skapa det där lilla universumet tillsammans med någon, bara leva i en bubbla och känna att inget utanför spelar någon roll är speciellt. Oavsett hur fint det är så fasar man också för att det kan ta slut när som helst. Desto mer man får, desto mer har man att förlora på ett vis. Att bygga något med den som betyder hela världen kan vara det läskigaste som finns.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.