Den svenske producenten Joakim Molitor samarbetar här med den brittiske sångaren Matt Wilson på singeln OK. Här bjuder de oss på en upplyftande och skönt rytmisk danslåt som definitivt kommer att göra underverk på dansgolven världen över.

Matt är för övrigt ett ganska färskt namn på pophimlen i Storbritannien och har samma manager som Robbie Williams och Passenger. I fjol fick han en stor hit med singeln Holding on tillsammans med Technimatic. Men nu är det som sagt svenskt/brittisk samarbete som gäller.

Om OK berättar Matt för bloggen:

”The song was written just after finding out my girlfriend at the time was moving abroad for a year. It felt really raw and this was the first thing I wrote. A year later Joakim picked up the track and brought it to life with his killer production!”


Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.